top of page
EV charging in a futuristic home surrounded by mountains and windmills

PARTNERI JUAJ I QËNDRUESHËM I UDHËTIMIT

Në ECHARGE, ne e kuptojmë rëndësinë e komoditetit dhe përvojave miqësore për përdoruesit. Kjo është arsyeja pse zgjidhjet tona të mbushjes vijnë të pajisura me veçori më të fundit.

ZGJIDHJET E MBUSHJES TË ECHARGE

Zgjidhjet tona të mbushjes janë krijuar për t'iu përgjigjur kërkesës në rritje për veturat elektrike në Kosovë. Me infrastrukturën dhe shërbimet tona, ne ofrojmë mbushës AC dhe DC për biznese dhe individë. Përqëndrimi ynë në besueshmërinë dhe përvojat miqësore për përdoruesit siguron një përvojë pa probleme për të gjithë klientët tanë.

ECHARGE App Home Screen

I DIZAJNUAR PËR PËRDORUESIN

Në ECHARGE, ne e kuptojmë rëndësinë e dizajnit të përqendruar te përdoruesi. Stacionet tona të mbushjes janë krijuar për të plotësuar nevojat e të gjithë drejtuesve të veturave elektrike, duke siguruar që ato të jenë të përshtatshme, të lehta për t'u përdorur dhe të arritshme për të gjithë.

EMETIME TË ULËTA & EFIÇIENCË

Zgjidhjet tona të mbushjes janë projektuar që të jenë efikase ndaj energjisë dhe të kenë emetime të ulëta. Ne besojmë se transporti i qëndrueshëm është e ardhmja dhe jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje për mbushje që janë miqësore me mjedisin dhe me kosto efektive.

APLIKACIONI ECHARGE

Aplikacioni ynë ofron informacion në kohë reale mbi disponueshmërinë e stacioneve tona, duke e bërë të lehtë për drejtuesit e veturave elektrike gjetjen dhe përdorimin e mbushësit tanë. Me veçori të avancuara si statusi i mbushjes dhe koha e vlerësuar deri në mbushjen e plotë, aplikacioni ynë siguron që klientët tanë të jenë gjithmonë të informuar dhe në kontroll.

ECHARGE app charging session screen

SIGURI E AVANCUAR

Ne e marrim seriozisht sigurinë kibernetike në ECHARGE. Zgjidhjet tona të mbushjes janë të pajisura me veçori të avancuara sigurie për të garantuar sigurinë e klientëve tanë dhe veturave të tyre. Me enkriptim nga skaji në skaj dhe protokole sigurie me shumë shtresa, mbushësit tanë janë krijuar për të parandaluar qasjen e paautorizuar dhe për të ju mbrojtur kundër kërcënimeve kibernetike.

PËRKRAHJE 24/7

Në ECHARGE, ne e kuptojmë rëndësinë e mbështetjes së besueshme të klientit. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë mbështetje 24/7 për të gjithë klientët tanë, duke u siguruar që ata të kenë qasje në asistencë sa herë që u nevojitet. Ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë në dispozicion për të ndihmuar me çdo pyetje ose problem që mund të lindë.

bottom of page