top of page

Çmimorja

Struktura jonë e çmimeve është krijuar për të përmbushur një sërë nevojash, pavarësisht nëse jeni një përdorues i rastësishëm i EV, një përdorues i shpeshtë ose një biznes me një flotë EV.

Eksploroni tre tarifat tona të veçanta për të gjetur atë që ju përshtatet më së miri. Me çmime transparente dhe një përkushtim ndaj cilësisë, ECHARGE e bën karikimin e veturave elektrike të qasshme për të gjithë.

Abonohu dhe kurse

PLANI BAZË

Ideal për drejtuesit e rastësishëm të EV, Plani Bazë ofron shërbime thelbësore të tarifimit. Ai përfshin 30 kW karikim me parapagesë, duke ofruar një mënyrë të përshtatshme dhe me kosto efektive për të filluar me ECHARGE.

PLANI AKTIV

Plani aktiv është përshtatur për përdoruesit e rregullt të EV që duan fleksibilitet dhe vlerë. Me 70 kW karikim me parapagesë, Plani Aktiv ofron përdorim të zgjatur dhe përfitime shtesë, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që shpesh mbështeten te ECHARGE.

PLANI PRO

Projektuar për entuziastët e EV dhe përdoruesit e rëndë, Plani Pro ofron një kapacitet të konsiderueshëm karikimi me parapagesë prej 200 kW. Ky plan është i përsosur për ata që varen nga ECHARGE për nevojat e tyre të lëvizshmërisë elektrike dhe duan të shijojnë edhe më shumë fleksibilitet dhe komoditet karikimi.

bottom of page