top of page

REVOLUCIONALIZOJMË

MOBILITETIN NË KOSOVË

Zbuloni përvojën më të sigurt të mbushjes së veturave elektrike me ECHARGE.

ECHARGE App Store Download button
ECHARGE Play Store Download Button

MISIONI YNË

Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse të tarifimit të VE për individë dhe biznese në Kosovë.

Në ECHARGE, ne besojmë në një të ardhme më të pastër, më të qëndrueshme për transportin. Kjo është arsyeja pse ne fokusohemi në ofrimin e infrastrukturës dhe shërbimeve të mbushjes të besueshëm dhe të lehtë për përdoruesit e veturave elektrike në Kosovë. Misioni ynë është ta bëjmë mbushjen e veturave elektrike të qasshme dhe të përshtatshme për të gjithë.

ECHARGE - tron design of an electric circuit

SHËRBIMET TONA

Zgjidhje moderne të mbushjes të veturave elektrike për individë dhe biznese

MBUSHËS PUBLIK

Stacionet tona të mbushjes në publik janë të dizajnuara për të gjitha llojet e veturave elektrike. Me mbushës AC dhe DC me cilësi të lartë, ne ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe efikase mbushjeje për shoferet në lëvizje. Stacionet tona të mbushjes janë të vendosura në zona kyçe në mbarë Kosovën për qasje të lehtë.

ECHARGE EV charger types - DC and AC chargers
ECHARGE EV home charging

MBUSHJA NË SHTËPI

Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh të mbushësave për shtëpi - për individët që duan të mbushin automjetet e tyre elektrike nga komoditeti i shtëpisë së tyre. Mbushësit tanë janë të lehtë për t'u instaluar dhe përdorur, dhe ne ofrojmë mbështetje dhe mirëmbajtje të vazhdueshme për të siguruar që stacioni juaj i mbushjes të jetë gjithmonë në gjendje të mirë.

ZGJIDHJE BIZNESI

Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për mbuhsjen e VE për bizneset e të gjitha madhësive. Nga konsultimi tek instalimi, ne punojmë me ju për të hartuar dhe zbatuar një infrastrukturë tarifimi që plotëson nevojat specifike të biznesit dhe klientëve tuaj.

ECHARGE EV Business Chargers - AC and DC chargers
ECHARGE EV charging site covered with solar panels

PSE TË ZGJIDHNI ECHARGE

Një e ardhme e qëndrueshme me transport të pastër

Në ECHARGE, ne jemi të përkushtuar për të ndërtuar një të ardhme më të pastër dhe më të qëndrueshme për transportin. Zgjidhjet tona të mbushjes të VE janë krijuar për ta bërë më të lehtë dhe më të përshtatshëm për njerëzit kalimin në VE, duke reduktuar emetimet dhe duke promovuar energjinë e pastër. Ne besojmë se duke ofruar infrastrukturë të besueshme dhe miqësore për përdoruesit, ne mund të ndihmojmë në përshpejtimin e tranzicionit drejt një transporti më të qëndrueshëm.

ECHARGE EV charger socket CCS2

ECHARGE në numra

24+

STACIONE KARIKIMI

429+

MWH TË OFRUARA

18k+

SESIONE KARIKIMI

24/7

KUJDESI PËR KLIENT

PARTNERËT TANË

Partnerët kryesorë në industrinë e VE

Në ECHARGE, ne punojmë me një sërë partnerësh për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë dhe të besueshme të mbushjes së VE për individët dhe bizneset në Kosovë. Partnerët tanë përfshijnë prodhuesit kryesorë të stacioneve të mbushjes të VE, si dhe organizata dhe institucione që mbështesin rritjen dhe zhvillimin e industrisë së VE.

Alpitronic Logo

PRODHUES TË STACIONEVE

KEDS Logo

OFRUES TË ENERGJISË

Wallbox Logo

PRODHUES TË STACIONEVE

NGO 777 LOGO

ORGANIZATA JO-QEVERITARE

bottom of page