top of page

MIRË SE VINI NË ECHARGE

Ne jemi rrjeti i parë publik i mbushjes për VE në Kosovë, duke ofruar zgjidhje gjithëpërfshirëse të mbushjes të VE për biznese dhe individë. Infrastruktura dhe shërbimet tona fokusohen në besueshmërinë dhe përvojat miqësore për përdoruesit duke ofruar stacione publike AC dhe DC.

MISIONI YNË

Revolucionarizojmë 

mbushjen për vetura elektrike

Në ECHARGE, ne jemi të përkushtuar të ripërcaktojmë mënyrën se si lëvizim duke ofruar zgjidhje të qasshme, të besueshme dhe të qëndrueshme për mbushjen e VE. Ne synojmë të krijojmë një të ardhme më të pastër, më të gjelbër duke fuqizuar individët dhe bizneset të zgjedhin energjinë elektrike.

FH Portrait

Udhëtimi ynë deri tani

2021

THEMELIMI I ECHARGE

ECHARGE u themelua nga dy ndërmarrës të rinjë me vizionin për të revolucionarizuar industrinë e mbushjes të veturave elektrike në Kosovë dhe më gjerë.

2022

HAPJA E STACIONIT TË PARË PUBLIK

Ne lansuam stacionin tonë të parë publik të mbushjes së VE në Kosovë, duke e bërë mbushjen e veturave elektrike të qasshme për të gjithë.

Electric vehicle charging hub

LAJME

ECHARGE në medie

RCR Logo
13 Review logo
Finance logo
Palo Alto Logo
London Post Logo
bottom of page