top of page

Stacionet e karikimit me fuqi të lartë që sigurojnë karikim të shpejtë dhe të lehtë EV në shumicën e vendeve të Evropës.

HPC 600 - Karikimi ultra i shpejtë DC

€0,00Price
 • Konfigurimi bazë: Njësia e fuqisë – 350-480 kW, satelit HPC

   

  Mundësia për të kombinuar fuqinë

   

  • Sateliti HPC - pjesë e HPC HUB ruan një fuqi maksimale prej 200 kW kur ruan ndarjen e energjisë
  • Përdorimi i lidhësve CCS të tipit 2 të paktën 500A
  • Ekran i integruar 10” me lexues RFID të integruar
  • Mbështet mënyrat e pagesës: CCV, Payter, Ingenico, Valina
  • Ndriçimi i panelit i integruar me ndriçimin funksional
  • Kërkesat e detajuara të transparencës së çmimeve dhe shfaqjes përmes ndërfaqes së ekranit me prekje
  • Në përputhje me ligjin gjerman të kalibrimit
bottom of page