top of page

Zgjidhja përfundimtare e karikimit të automjeteve elektrike. Stacionet tona të fundit të karikimit janë krijuar për të ofruar karikim të shpejtë dhe të besueshëm për EV-në tuaj, në mënyrë që të mund të ktheheni në rrugë në asnjë kohë.
TitanV3 përmban një fuqi të fuqishme 180 kW, duke siguruar karikim deri në 80% në vetëm 20 minuta. Dhe me një dizajn elegant dhe modern, është shtesa perfekte për çdo mjedis urban apo autostradë.

Karikues i shpejtë TITAN 180 DC

€0,00Price
 • Karikues për të ardhmen me fuqi të lartë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Gama e gjerë e tensionit të daljes 200-1000 Vdc.
  • Konfigurim fleksibël, CCS2 dhe CHAdeMO opsionale.
  • Sistemi i menaxhimit të kabllove (Opsionale) dhe pajtueshmëria me ADA.
  • Lidhu me çdo backend bazuar në protokollin OCPP 1.6J.
  • I pajisur me terminal pagese.

   

bottom of page