top of page

Përjetoni një zgjidhje karikimi EV me cilësi premium, shumë të personalizueshme dhe të lehtë për t'u përdorur që integrohet pa probleme me energjinë diellore, duke transformuar përvojën tuaj të karikimit EV me funksionalitet të jashtëzakonshëm, pamje premium, ndërtim me cilësi të lartë dhe veçori inteligjente për t'ju kursyer kohë, para , dhe zvogëloni gjurmën tuaj të karbonit.

Karikues AC TELTOCHARGE për shtëpi

€0,00Price
 • PERSONALIZO KARKUESIN TUAJ - Karikues i lehtë, i zgjuar dhe i besueshëm EV që mund ta personalizoni sipas nevojave tuaja.

  Dizajn premium me shumë opsione konfigurimi për të zgjedhur.

  LEHTË

  Përdorim pa probleme, instalim i lehtë dhe përvojë e lehtë karikimi me EV.

  SMART

  Karikues i fuqishëm EV që është i ngarkuar me veçori inteligjente të aksesueshme përmes aplikacionit celular.

  E BESUESHME

  Ndërtim i fortë dhe i besueshëm për të përballuar edhe elementët më të ashpër të jashtëm.

   

bottom of page