top of page

Përjetoni një zgjidhje karikimi EV me cilësi premium, shumë të personalizueshme dhe të lehtë për t'u përdorur që integrohet pa probleme me energjinë diellore, duke transformuar përvojën tuaj të karikimit të EV me funksionalitet të jashtëzakonshëm, pamje premium, ndërtim me cilësi të lartë dhe veçori inteligjente për t'ju kursyer kohë, para , dhe zvogëloni gjurmën tuaj të karbonit.

Karikues TELESTO AC për biznes

€0,00Price
    • Efikasitet i shkëlqyer i funksionimit, prodhim i dyfishtë 22 kW.
    • Lidhu me çdo backend bazuar në protokollin OCPP 1.6J.
    • Mbështet 4G, Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth
bottom of page