top of page

SATELLITE AC është një karikues elektrik me cilësi të lartë i projektuar për përdorim publik. Është perfekt për parkingje, hotele, projekte rezidenciale, qendra tregtare dhe hapësira të tjera publike. Ky karikues AC është i lehtë për t'u përdorur dhe ofron një përvojë të besueshme dhe të shpejtë karikimi për drejtuesit e EV. Me dizajnin e tij elegant dhe të qëndrueshëm, SATELLITE AC është shtesa perfekte për çdo stacion publik karikimi. Plus, është i lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur, duke e bërë atë zgjedhjen ideale për bizneset dhe organizatat që kërkojnë të ofrojnë karikimi të veturave elektrike për klientët ose mysafirët e tyre.

AC SATELIT për hapësira publike

€0,00Price
  • Dy variante janë të disponueshme: një me dy priza AC të tipit 2 dhe një version  më përdorues me dy kabllo karikimi të integruara me priza AC të tipit 2. Të dy modelet përfshijnë një njehsor energjie të integruar, të miratuar nga MID të klasit B për shërbimet publike të tarifimit.​

    Satelliti AC është gjithmonë i pajisur me një strukturë  me pikë karikimi të dyfishtë , që kërkon dy kabllo të veçanta furnizimi 3 x 32 A AC me RCD në rrjedhën e sipërme në panelin e tensionit të ulët. Për të maksimizuar potencialin përdorim&nb; në parkingjet e indeksuar.​

bottom of page