top of page

Sistemi ideal HPC për shkallëzueshmërinë dhe shërbimin e shumë EV-ve në të njëjtën kohë. Është një stacion karikimi ultra i shpejtë i përshtatshëm për pothuajse të gjitha automjetet elektrike. Ka një fuqi të lartë prej 200A max. Rryma e daljes - maksimumi 200 kW. për lidhës, me deri në 6 pika karikimi për kabinetin e energjisë.

Karikues i shpërndarë ultra i shpejtë NOVA DC

€0,00Price
    • Maks. rryma dalëse 500A me sistem ftohjeje të lëngshme.
    • Fuqia dalëse deri në 360 kW për lidhës.
    • Gama e gjerë e tensionit të daljes 200-1000 Vdc.
    • Shkallueshmëri e madhe, deri në 6 pika karikimi për kabinet elektrik
bottom of page