top of page

Karikuesi ynë i stacionit është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e karikimit të shpejtë DC, duke integruar në mënyrë të përsosur strukturën e kabinetit modular të njësisë së energjisë me ndërfaqen tonë satelitore miqësore për përdoruesit. Është e lehtë për t'u instaluar dhe përdorur në aplikacione të ndryshme, duke u bërë plotësisht funksionale pasi të lidhet me furnizimin me AC dhe të vihet në punë.

STACIONI DC ULTRAFAST

€0,00Price
 • Të disponueshme në versionet e një kabineti të vetëm dhe të dyfishtë, kabinetet individuale të stilit të raftit ofrojnë katër fole të moduleve të energjisë, duke i mundësuar kabinetit të vetëm të japë deri në 200 kW dhe kabinetit të dyfishtë deri në 400 kW. Dizajni i tij modular lejon kapacitetin e shkallëzuar të fuqisë së karikimit për të përmbushur kërkesën në rritje të karikimit.

   

  • Lehtë për t'u instaluar dhe fuqizuar
  • Kapaciteti i karikimit mund të përmirësohet në terren me module shtesë të energjisë.
  • Ri-drejtimi dinamik i energjisë
  • Deri në 400 kW
  • Dy dalje karikimi
  • Sistemi i avancuar i mbështetjes kabllore për përvojën premium të përdoruesit
  • Mundësia për të shtuar deri në 2 Satelitë të jashtëm
bottom of page