top of page

Një stacion karikimi inteligjent dhe kompakt me fuqi të lartë, me një gamë të gjerë funksionesh dhe një sistem mbrojtjeje me shumë faza. Jupiter 60 përmban një fuqi të fuqishme 60 kW me një dizajn elegant dhe modern, është shtesa perfekte për çdo mjedis urban apo autostradë.

Karikues i shpejtë JUPITER 60 DC

€0,00Price
 • Karikues kryesor në të ardhmen me fuqi të lartë.

   

  Karakteristikat kryesore:

   

  • Stabiliteti - Mund të aplikohet në një mjedis ekstrem me një gamë të gjerë të temperaturës së funksionimit nga -30℃ në 55 ℃.
  • Smart O&M - Monitorim dhe diagnostikim në distancë, përmirësim i firmuerit OTA (OCPP1.6J).
  • Efikasiteti - Efikasiteti maksimal i ndreqësit >95%, duke kursyer koston e funksionimit; karikimi i njëkohshëm*.
  • Lidhshmëria - Mbështet 4G, Wi-Fi, Ethernet.
  • Siguria dhe Mbrojtja - Mbrojtje të shumta elektrike dhe një nivel mbrojtjeje të jashtëzakonshme deri në IP54 dhe IK08.
  • 3-në-1 - E pajisur me CCS2, CHAdeMO dhe Type2.
bottom of page