top of page

Prezantojmë karikuesin ultra të shpejtë HYPERCHARGER - karikuesi më premium dhe më i qëndrueshëm i bërë ndonjëherë. Ky karikues krenohet me fuqi me kapacitet të lartë, duke lejuar karikimin me shpejtësi ultra të shpejta, duke arritur ta mbush një bateri 80% në më pak se 15 minuta. Thuaj lamtumirë kohëve të ngadalta të karikimit dhe përshëndetje përvojës së karikimit të shpejtë si rrufe. Me dizajnin e tij elegant dhe madhësinë kompakte, ky karikues është i përsosur për t'u përdorur në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. Përmirësoni lojën tuaj të karikimit me karikuesin HYPERCHARGER DC UltraFast.

HYPERCHARGER Karikues ultra i shpejtë DC

€0,00Price
 • Një karikues i fortë dhe kompakt për përdorim të shpeshtë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Karikues ultra i shpejtë 75-400 kW të gjitha-në-një
  • Zgjidhje e shkallëzueshme në hapa 75-100 kW
  • Balancimi dinamik i ngarkesës
  • Fuqia e plotë nga 300-1000V
  • Rryma e karikimit të vazhdueshëm 500A DC
  • CCS 2 500A kabllo HPC e ftohur dhe e paftohur
  • CCS 2 250A kabllo e paftohur
  • CHAdeMO 125A dhe 200A
  • Dy pika karikimi
  • Deri në 3 kabllo DC (eichrechtskonform)
  • Opsioni AC 22 kW me prizë ose kabllo
  • OCPP 1.6 JSON
  • ISO 15118
  • Opsioni i terminalit të kartës së kreditit
  • Shërbim i lehtë dhe mirëmbajtje e ulët
  • Monitorim dhe mbështetje në distancë
bottom of page