top of page

Stacioni i karikimit të shpejtë AXON EASY për makinat elektrike është zgjidhja perfekte për rimbushjen e shpejtë të energjisë në makinën tuaj elektrike, kamionin ose autobusin tuaj. Të gjitha llojet e konektorëve dhe fuqia e lartë ofrojnë një propozim tërheqës për drejtuesit e automjeteve elektrike, makinave, kamionëve, autobusëve elektrikë dhe operatorëve të flotës.

Karikues i shpejtë DC AXON EASY

€0,00Price
 • Pikat kryesore të produktit:

  • Stacioni i karikimit të shpejtë me fuqi 60 kW
  • Lidhës CCS me fuqi 60 kW
  • Lidhës CHAdeMO me fuqi 30 kW
  • Prizë me fuqi 22 kW
  • Opsione të ndryshme të lidhjes dhe konfigurimit të energjisë
  • Gjatësia e kabllit 4 metra
  • E pajisur me teknologjinë ISO 15118 Plug and Charge për karikim pa probleme dhe vërtetim të pagesës
  • Mundësia e karikimit të 2 makinave në të njëjtën kohë
  • Strehimi kompakt IK 10 rezistent ndaj vandalëve
  • Ekran LED 7 inç i lehtë për t'u lexuar
  • Funksionim intuitiv
  • Rezistent ndaj kushteve të motit
  • Gama e temperaturës së funksionimit nga -25° deri në 45°
  • Komunikimi pa tel 3G/4G, Ethernet opsional, Wi-Fi
  • Integrim pa probleme me sistemet e pasme me OCPP 1.6J ose 2.0
  • lexues RFID
  • Cilesi e larte
  • E përkryer për flotat, qendrat tregtare, bazat e autobusëve
bottom of page