top of page

Karikuesi ARTEMIS AC për shtëpi dhe zyrë është zgjidhja perfekte për ata që kërkojnë një mënyrë të përballueshme dhe efikase për të karikuar automjetet e tyre elektrike. Është projektuar posaçërisht për përdorim në shtëpi dhe zyrë, duke e bërë të lehtë instalimin dhe përdorimin. Karikuesi është shumë efikas, duke siguruar që automjeti juaj të karikohet shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Me dizajnin e tij elegant dhe çmimin e përballueshëm, karikuesi ARTEMIS AC është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një zgjidhje të besueshme dhe me kosto efektive karikimi. Investoni në këtë karikues dhe shijoni komoditetin e karikimit të automjetit tuaj nga komoditeti i shtëpisë ose zyrës suaj.

Karikues ARTEMIS AC për shtëpi dhe zyrë

€0,00Price
 • Siguria dhe Mbrojtja

  IP55, IK10, performancë pa probleme në mjediset më të vështira. Qëndrueshmëria lejon kosto të ulëta të ciklit jetësor.

  Zbatueshmëria

  Mbështet 4G, Wi-Fi, Ethernet

  Lidhshmëria

  Pajtohuni me protokollin OCPP 1.6J (EVSE&Backend) dhe protokollin ISO15118 (EVSE&EV).

  Dizajn

  Ndotje minimale nga drita Fuqia e ulët e gatishmërisë, karikimi ergonomik me kënd të rehatshëm karikimi 23,5 gradë.

bottom of page