top of page

Prezantojmë karikuesin SATURN AC për projektet e banimit - zgjidhja perfekte për kompanitë e ndërtimit dhe projektet që kërkojnë t'u ofrojnë klientëve të tyre teknologjinë më të fundit në karikimin e EV. Karikuesi ynë AC është projektuar për përdorim rezidencial, duke ofruar një përvojë të qetë dhe të përshtatshme për pronarët e shtëpive. Me dizajnin e tij elegant dhe modern, karikuesi SATURN AC është një shtesë elegant për çdo shtëpi. Shtesë, veçoritë e tij të avancuara sigurojnë karikim të sigurt dhe efikas për të gjitha llojet e automjeteve elektrike. Përmirësoni përvojën tuaj të karikimit të automjeteve elektrike rezidenciale me SATURN sot.

Karikues SATURN AC për projekte banimi

€0,00Price
 • Stabiliteti

  Mund të aplikohet në mjedis ekstrem me një gamë të gjerë të temperaturës së funksionimit nga -25℃ deri në 45℃.

  Siguria & Mbrojtja

  Mbrojtje të shumta elektrike dhe një nivel mbrojtjeje të jashtëzakonshme deri në IP55 & IK10.

  Efikasiteti

  Lidhës të dyfishtë, karikim i njëkohshëm

  Smart O&M

  Monitorimi dhe diagnostikimi në distancë, përditësimi i firmuerit në distancë (bazuar në OCPP1.6).

  Zbatueshmëria

  Janë të disponueshme konfigurime të shumta

  Kursimi i hapësirës

  instalim i montuar në mur, instalim kolone me shpinë

bottom of page