top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Çmimorja

Struktura jonë e çmimeve është krijuar për të përmbushur një sërë nevojash, pavarësisht nëse jeni një përdorues i rastësishëm i EV, një përdorues i shpeshtë ose një biznes me një flotë EV.

Eksploroni tre tarifat tona të veçanta për të gjetur atë që ju përshtatet më së miri. Me çmime transparente dhe një përkushtim ndaj cilësisë, ECHARGE e bën karikimin e veturave elektrike të qasshme për të gjithë.

bottom of page