top of page

Drejt qëndrueshmërisë: Kalkulator i kursimeve me vetura elektrike dhe reduktim të emetimeve të CO2 për flotën tuajNdërsa bota përshpejton drejt një të ardhmeje më të gjelbër, bizneset po riimagjinojnë operacionet e flotës së tyre për ndërlidhje me qëllimet e qëndrueshmërisë. Në këtë blog, ECHARGE prezanton dy kalkulatorë dinamikë të krijuar për të përcaktuar kursimet financiare dhe ndikimin mjedisor të kalimit nga veturat konvencionale me motor me djegie të brendshme (ICE) në vetura elektrike (EV).


Eksploroni dhe zbërtheni kursimet e mundshme të kostos në shpenzimet operacionale të flotës suaj dhe reduktimin e konsiderueshëm të emetimeve të CO2 që mund të arrini nëpërmjet adoptimit të veturave elektrike. Këta kalkulatorë ofrojnë një pamje gjithëpërfshirëse, duke i lejuar bizneset të marrin vendime të informuara që jo vetëm përfitojnë nga ato, por gjithashtu kontribuojnë në një planet më të pastër dhe më të qëndrueshëm. Bashkohuni në udhëtimin drejt qëndrueshmërisë me vendime të mirë informuara dhe zgjidhjet adekuate nga ECHARGE!Kalkulatori i kursimeve me EV


 

Kalkulatori i reduktimit të emetimeve të CO2 me EV


Note: Calculations are based on emissions from diesel (26.5 kg/100km) or gas (31.4 kg/100km) vehicles and energy source from coal-fired power plant (1000kg/1000kWh) with a reduction rate depending on the selected energy mix.

75 views

Comments


bottom of page